Troa

MyTroa

Kaupan Aletuotteet verkosta

Miksi ruokahävikki on ongelma?

Ruokahävikki

Suomessa ruokaketjussa muodostuu vuosittain ruokahävikkiä n. 360 miljoonaa kiloa.

Syömiskelpoisen ruoan heittäminen pois on erityisen haitallista, sillä siinä haaskataan ruoan tuotantoon, kuljetukseen ja varastointiin käytettyä energiaa sekä resursseja.  <br>

EU:n tavoitteena on puolittaa nykyinen ruokahävikki puoleen vuoteen 2030 mennessä.

Miten tässä onnistutaan ?

Punalappusaatavuus

Tarjoamme ruokakauppojen punalappu/paistopiste/lihatiskin saatavuutta ennakkotietona verkosta.

Helppokäyttöisyys

Selkeä käyttöliittymä ja toimivuus kaikilla verkkolaitteilla.

Alennuskuponki

Näyttämällä MyTroa valituissa kaupoissamme saat -5% lisäalennuksen.

Säästöt

Suunnittele ruokaostoksesi tehokkaammin ja tee merkittäviä säästöjä - täysin ilmaiseksi.

Ruokahävikki

Määrä

Suomessa ruokaketjussa muodostuu vuosittain ruokahävikkiä n. 360 miljoonaa kiloa.

Ilmastonmuutos

Ruoka aiheuttaa lähes kolmanneksen ilmastovaikutuksistamme.

Yhdessä onnistumme

Pelkästään yhdessä voimme puolittaa nykyisen ruokahävikin vuoteen 2030 mennessä 🌍.

This Can Be Secondary Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud.

Työkalu opiskelijoille & perheellisille

100+

Teimme kyselytutkimuksen Haaga-Helian opiskelijoille ruokakauppojen punalapuista.

87%

Vastanneista 87% ostaa ruokakauppojen punalaputettuja tuotteita.

91%

Käyttäisi palvelua, jolla löytäisivät kauppojen punalaput/paistopisteen/lihatiskin ennakkoon.

94%

Pitää tärkeänä ruokahävikin vähentämisen.

Ruokahävikkiä vähentämässä

Pyry Juutilainen

Toimitusjohtaja

📩  pyry.juutilainen@troa.fi

Kasper Väisänen

Hallituksen puheenjohtaja

📩  kasper.vaisanen@troa.fi

Aaro Mielonen

Ohjelmistokehitys

📩  aaro.mielonen@troa.fi

Mistä kaikki sai alkunsa?