Troa

Mitä siis tarjoamme?

Ennakkotieto

Kaikki lähialueen ruokakauppojen alehintaiset tuotteet ennakkotietona verkosta. Yhden verkkosivun päässä - ilman turhaa ruokakaupoissa kiertelyä.

Maksuton käyttö

Ilmainen palvelu, joka on saatavilla verkkosivuilla - ei vaadi latauksia, sovelluspäivityksiä, tiettyä puhelinmerkkiä...

Alennuskuponki

Valitsemistamme ruokakaupoissa tarjoamme 5 % lisäalennuksen - Troan QR-koodia vastaan.

Tuotelisäys

Homma alkaa siitä, kun ruokakauppa lisää aletuotteet palveluumme, jotta pystyt kuluttajana näkemään, mitä alehintaisia tuotteita lähikaupassa on saatavilla. Tuotteet lisätään kaupan omilla päätelaitteilla. Kaupan lisättyä tuotteet palveluumme, näkyvät ne tämän jälkeen heti MyTroassa. 

Mitä aletuotteita lähikaupassani ?

Ennen ruokaostoksille lähtemistä tarkista MyTroan kautta, mitä alehintaisia tuotteita lähialueellasi on saatavilla. 

Kaupassa vierailu

Tuotesaatavuuden katsottuasi voit vierailla suoraan kaupassa – ilman ylimääräisiä toimitusaikoja tai varauksia. 

Alennuskuponki

Löydettyäsi tuotteet kaupasta valituista kaupan alennustuotteista tarjoamme 5% lisäalennuksen kassalla. Alennuskupongin saa MyTroan kautta luodusta QR-koodista. 

Kassa

Ennen maksamista näytä juuri tilaamaasi QR -koodia kassatyöntekijälle ja saat 5% lisäalennuksen valittuihin ostoksiin. 

Valmis

Hyvä tietää

Ruokakaupoissa on käytössä ”punalaput”, joiden alennus % vaihtelevat kauppa ja ketjukohtaisesti. Punalappuja laitetaan, koska kyseinen tuote lähenee sen viimeistä käyttöpäivää tai kyseessä voi olla myös muu kaupan/ketjun asettama kriteeri. HOK-Elannon ruokakaupoissa (Prisma, S-Market, Alepa) on myös käytössä klo 21 jälkeen tupla-alennus punalapuista, jolloin esimerkiksi -30% punalaput muuttuvat -60% kassalla. Keskon ruokakaupoissa (K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market) tupla-alea ei ole käytössä. 

Muita käytössä olevia ruokakauppojen alennuksia Punalappujen lisäksi ovat paistopisteen ja lihatiskin ilta-alennukset yleensä ennen kaupan sulkemista. 

HOK-Elannon Prismoissa ja S-Marketeissa lihatiskin ilta-alennus on -50%, joka koskee tiskin lämmin-, ja kylmäsalaattituotteita. Ketjun kauppojen paistopiste (mukaanlukien Alepa), on myös iltaisin alennuksessa -60%, koskien kaikkia 24h ruokakauppoja.

Keskolla (K-Citymarket, Supermarket, Market) kaupat ovat kauppiasvetoisia, jolloin alennukset ja käytännöt voivat vaihdella paljonkin. Punalaput voivat olla esimerkiksi joissain kaupoissa myös -50% ja lihatiskin lämmintuotteita saatetaan alentaa myös -50% ilta-alennuksessa.

Kokeilumme

Innovaatiota ja liikeideaa ensimmäisenä kokeilemassa