Troa

Kaupat

Alusta

Maailma digitalisoituu - miksei kaupan alennustuotteet ? Olemme markkinoiden ainut keskitetty alusta, johon eri kauppaketjut voivat lisätä sen yksittäisiä alennustuotteita.

Lisämyynti ja vastuullisuus

Fyysinen kaupassa vierailu on ainut tapa löytää kaupan yksittäisiä alennustuotteita. Tarjoamalla ennakkotietoa verkosta mahdollistat uusien asiakkaiden hankinnan sekä lisämyynnin tarjottavan ennakkotiedon avulla.

Säästöt

Laputtamiseen ja tuotteiden alentamiseen käytettävä työaika ja vaiva menee hukkaan jos tuote ei myy. Seurauksena syntyy jätekuluja sekä menetettyä myyntiä - ennakoiva toimintatapa tuottaa parhaassa tapauksessa lisämyyntiä ja vähentää turhasta työstä syntyviä kuluja.

Miten tämä siis toimii käytännössä?

Tuotteiden lisääminen

Punalaput: Kun tuotteita laputetaan kaupassa, lisätään ne samalla kaupan päätelaitteen avulla palveluun skannaamalla tuotteen EAN – koodi. Tuotteista riittää pelkkä EAN – koodin lukeminen (lukumääriä/päivämääriä ei tarvitse lisätä erikseen). Tämä mahdollistaa jouhevan lisäämiseen ja tehokkaan käyttämisen.

Paistopiste ja lihatiski: Nämä tuotekategoriat saadaan lisättyä palveluun kuvan avulla. Kaupan työntekijä ottaa paistopisteestä / lihatiskistä kuvan omalla puhelimella, jonka jälkeen se lähetetään meille joko tekstiviestinä tai Whatsappin kautta. Kuva menee automaattisesti palveluumme ja saatavuustieto on tuotettu.

Mitä aletuotteita lähikaupassani ?

Tuotteiden lisäämisen jälkeen asiakas näkee alesaatavuuden palvelustamme.

Kaupassa vierailu

Koska tuotteet on vapaasti saatavilla myymälästä, alesaatavuuden katsottuaan asiakas vierailee suoraan kaupassasi. Varauksia / ennakkomaksuja ei ole käytössä.

Todentaminen

Jotta voimme todentaa tuotteiden löytyneen meidän kauttamme tarjoamme 5 % lisäalennuksen valittuihin alennusostoksiin. Asiakas tilaa palvelumme kautta koodin, jonka kassatyöntekijä lukee tarjoamallamme puhelimella ennen ostoksien maksamista.

Valmis

Kiinnostuitko ?

Kerromme mielellämme, kuinka pystymme tuottamaan lisämyyntiä kaupallesi palvelumme avulla