Troa

Ryhdy kummpaniksi

Vähennetään yhdessä kauppojen ruokahävikkiä

Vähennä kauppasi ruokahävikkiä ja lisää liikevaihtoasi

Ruoan joutuminen hävikkiin on kallista ja huonoa bisnestä liiketoiminnallesi. Punalapputuotteiden myynnin tehostaminen saattaa tuottaa harmaita hiuksia ja digitaalisia ratkaisuja tämän edistämiseksi on todella vähän tarjolla. 

Anna meidän auttaa sinua. Olemme luoneet nykyaikaisen alustan, jonka avulla saat lisää asiakkaita, uudenaikaisen myyntialustan sekä tehokkaan työkalun edistää hävikin myyntiä. 

Troa NY hyödyt kaupallesi ?

1. Asiakkaat

Ennakoivan hävikkitiedon avulla ohjaamme asiakkaita juuri sinun kauppaasi.

2. Lisämyynti ja tulot

Ruoan mennessä kaupaksi minimoit tästä syntyviä tappiota ja turhaa työtä sekä nopeutat merkittävästi hävikkituotteiden menekkiä.

3. Kiertotalous

Hävikin tehokkaan vähentämisen ohella vahvistat kauppasi vastuullisuutta sekä vähennät merkittävästi ruokahävikin syntymistä.

Miksi valita Troa NY ?

Alusta

Helppokäyttöisyys ja tehokkuus tuotteiden lisäämiseksi.

Käyttäjät

Palvelun aktiiviset käyttäjät lisäävät tuotteiden menekkiä merkittävästi.

Näkyvyys

Etenkin korkeakouluopiskelijat ovat meille tärkeitä, ja tuomme sinulle kauppana uudenlaista näkyvyyttä.

Kauppias
Näin vaivatonta MyTroan hyödyntäminen on

Skannaat tuotteet suoraan viivakoodeille palveluun ja tuotteet listautuvat asiakkaillesi. Pystyt lisäämään monipuolisesti myös esimerkiksi illan paistopisteen sekä lihatiskin tuotteita kuvan muodossa.

Asiakkaat löytävät listatut tuotteet helposti palvelustamme. 

Asiakas noutaa tuotteet suoraan kaupasta ja tekee muut ostoksensa normaaliin tapaan. 

Kassalla tuotteet skannataan QR-koodin avulla palveluun, joka vahvistaa sen löytyneen ennakoivasti MyTroasta. Tuotteista annetaan tällöin normaaliin tapaan alennukset  ja QR-koodin näyttämisen jälkeen ei vaadita muita toimenpiteitä. 

FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Palvelun kautta löydettyjä tuotteita ei pysty varaamaan, eikä maksamaan etukäteen. Tuotteet ovat myymälässä kaikkien saatavilla, jonka takia niiden varaaminen etukäteen ei ole mahdollista. 

MyTroan antaessa arviota saatavuustiedosta on mahdollista tuotteiden myyneen jo aikaisemmin.

MyTroa (www.troa.app) on paikka, josta tarkistat kauppojen hävikkiin meneviä tuotteita. 

Löydät kauttamme kauppojen punalaput, panimotuotteet, lihatiskin sekä muut poistuvat tuotteet.

Jos lähelläsi on useita kauppoja, ja teet ruokaostoksesi muutenkin on hävikkien saatavuustiedosta hyötyä. Ostamalla tuotteita sellaisesta kaupasta, josta löytyy haluamiasi hävikkituotteita pystyt paljon todennäköisemmin säästämään ruokaostoksistasi aikaa, rahaa ja lisäämään kiertotaloutta. Kaikkien kauppojen fyysisen kiertelyn sijasta pystyt tarkistamaan saatavuustiedon MyTroasta. 

Pystymme tuottamaan palveluumme realiaikaista saatavuustietoa kassalla luettavan QR-koodin avulla. Kaupassa olevat valmiit asiakkaat ja heidän ostoksensa eivät toistaiseksi rekisteröidy palveluumme.

Ollaan yhteydessä
Somet

Yhteydenotto